Account

Om gebruik te maken van de LROI heeft u een account nodig met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit bij ons aanvragenWij verifiëren elke nieuwe gebruiker en als u geen orthopedisch chirurg, traumachirurg of plastisch chirurg bent, controleren wij uw aanvraag bij de instelling waar u werkt.

Geef uw inlogcode en wachtwoord nooit aan anderen (ook niet aan collega's). Om de privacy van de patiënten te waarborgen is het belangrijk dat alle gebruikers een eigen account hebben. Als u of een van uw collega's niet meer invoert in de LROI of niet meer werkt bij uw vakgroep, kunt u dit melden via lroi@orthopeden.org.

Veelgestelde vragen over een account

Ik moet vaak opnieuw inloggen

Na een uur inactiviteit wordt u automatisch uitgelogd. Als u problemen ervaart met het versturen van het token, probeer dan eens in te loggen via Google Chrome of Firefox. Houd er wel rekening mee dat u de token knipt uit de e-mail en in uw adresbalk van Chrome of Firefox plakt. Anders opent de applicatie automatisch in Internet Explorer.

Ik wil een BSN-nummer invoeren, maar kan niet inloggen in de TTP (TRES)

In de LROI worden BSN-nummers veilig opgeslagen, doordat ze eerst versleuteld worden door een Trusted Third Party (TTP). Dit betekent dat alleen de behandelend arts en de invoerder het BSN-nummer kunnen zien. Om een BSN in te voeren (en terug te zien) moet u inloggen bij de TTP. Lukt het niet om in te loggen bij ZorgTTP, neem dan contact op met het LROI-bureau.

Wachtwoord vergeten of wijzigen

Als u uw wachtwoord van de LROI bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. U kunt uw wachtwoord ook wijzigen. De werkwijze vindt u in de Handleiding Data-invoer in LROI.

Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd, maar ontvang geen e-mail

Waarschijnlijk wordt de e-mail geblokkeerd door de firewall in uw ziekenhuis. Vraag aan de afdeling ICT van het ziekenhuis om alle e-mails die eindigen op @zorgttp.nl en @reports.nl door te laten.Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.